VIDEO: Distracţie prin zăpadă cu un Mitsubishi Lancer Evo

Dacă în România a năvălit căldura peste noi în luna mai, asta nu înseamnă că pasionaţii de maşini din alte ţări nu se pot distra prin zăpadă, de exemplu. Cu un Mitsubishi Lancer Evo VII.

VIDEO: Distracţie prin zăpadă cu un Mitsubishi Lancer Evo VIDEO: Distracţie prin zăpadă cu un Mitsubishi Lancer Evo

Mitsubishi Lancer Evo este o maşină de stradă care îşi are rădăcinile în lumea raliurilor, aşa că nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni că un Evo VII poate să croiască un drum prin nămeţi de zăpadă.

Guido Tschugg, un biciclist profesionist, împreună cu regizorul Mario Feil şi cei de la airv8 au creat un clip video în care Tschugg îşi face de cap cu al său Mitsubishi Lancer Evo prin zăpezile din spatele casei.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.