VIDEO: Doamnelor şi domnilor, se pot face DRIFTURI cu duba!

Există mulţi pasionaţi de motorsport în lumea asta mare, însă unii sunt ceva mai dereglaţi decât alţii. De exemplu, există împătimiţi ai drifturilor care preferă maşinile puternice, şi există cei care preferă să facă drifturi cu...dube.

VIDEO: Doamnelor şi domnilor, se pot face DRIFTURI cu duba! VIDEO: Doamnelor şi domnilor, se pot face DRIFTURI cu duba!

Data viitoare când aşteptaţi curierul cu preţioasele produse pe care vi le-aţi comandat pe internet, aveţi grijă să nu daţi peste tipul din videoclip. Sau mai bine zis, să nu dea el peste voi în timp ce face de fapt, ce ştie el mai bine: drifturi cu duba.

"Obiectul muncii" sale este o Toyota Hiace, un model lansat de Toyota în 1967, şi destinată, aşa cum mulţi bine ştiţi, unor alte sarcini mai puţin sportive. Ca de exemplu, transportul de marfă sau de persoane.

E bine că există oameni care vor să împingă limitele la maxim, însă drifturile cu duba pe un drum cu o suprafaţă umedă ni se par un pic cam trase de păr. E adevărat, cel de la volan pare să deţină controlul iar drifturile i se leagă cursiv însă, pentru siguranţa voastră, nu încercaţi aşa ceva în trafic. Serios. Nici măcar să nu vă gândiţi.

Materialul video, mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.