VIDEO: Dodge RAM, şi mai sexy în cel de-al doilea teaser

Iată şi cel de-al doilea teaser cu noul Dodge Ram care, spre deosebire de primul clip, acesta ne dezvăluie mai mult din pick-up-ul american.

De fapt, este vorba de o ediţie specială a lui Dodge RAM, denumită Laramie Limited Edition, care a primit câteva modificări estetice de efect. Pick-up-ul american vine în standard cu vopseaua neagră ce scoate în evidenţă elementele cromate de pe grila imensă şi de pe lateral dar şi cu un interior garnisit cu piele, de asemenea, de culoare neagră.

Mai jos puteţi vedea, pe lângă noul teaser, şi making-of-ul acestuia, din care aflăm că la filmare au participat şi trei frumoase modele de la Sports Illustrated.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.