VIDEO: Dodge Viper vs. Porsche 911 Turbo S

Atunci când te gândeşti la un comparativ, mai mult ca sigur că nu te gândeşti să pui Dodge Viper faţă în faţă cu un Porsche 911 Turbo S. Tocmai asta face clipul următor atât de special...

VIDEO: Dodge Viper vs. Porsche 911 Turbo S VIDEO: Dodge Viper vs. Porsche 911 Turbo S

În colţul din dreapta avem reprezentantul subapreciat al Statelor Unite ale Americii, monstrul cu V10 de 8,4 litri, Dodge Viper. În colţul din stânga se află icon-ul ultimei jumătăţi de secol, teutonul 911 Turbo S, cu ai să 560 de cai-putere exploataţi din motorul boxer de 3,8 litri. 

Având în vedere că, de regulă, fiecare luptă la categorii diferite, în această luptă regula este simplă: scoateţi-vă toate atuurile la vedere! Impresionaţi cât mai mult juriul de la The Smoking Fire şi nu numai!

Acum rugăm internauţii să ne spună pe care dintre aceştia doi s-ar duce banii lor. Dar lăsaţi inima să voteze, nu cifrele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.