VIDEO - Doi tineri au fost bătuţi de călători în tramvaiul 41, după ce au refuzat să dea manelele mai încet

O femeie a filmat miercuri dimineaţă un incident violent în tramvaiul 41, patru pasageri luându-se la bătaie.

VIDEO - Doi tineri au fost bătuţi de călători în tramvaiul 41, după ce au refuzat să dea manelele mai încet VIDEO - Doi tineri au fost bătuţi de călători în tramvaiul 41, după ce au refuzat să dea manelele mai încet

 


O femeie a filmat miercuri dimineaţă un incident violent în tramvaiul 41, patru pasageri luându-se la bătaie.

Un băiat şi o fată de etnie romă ascultau manele pe telefon în tramvai, iar doi călători le-au cerut să dea muzica mai încet. Tinerii au refuzat şi au început să ameninţe: ”Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ţi-o iei. Nu te mai da cocoş, stai liniştit, nu te mai agita”.

Cei doi călători au trecut apoi de la cereri la pumni şi picioare. În înregistrare se aude cum tinerii ţipă de durere: „Au, mi-ai rupt mâna”.

Incidentul petrecut a fost înregistrat cu telefonul mobil şi postat pe o reţea de socializare.

 

Filmarea a devenit virală, ajungând în câteva ore la peste 60 mii de vizualizări şi peste 900 de share-uri.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei anunţă, miercuri, că s-au autosesizat în cazul celor patru tineri surprinşi într-un vagon al tramvaiului 41, în timp ce se băteau după ce iniţial s-au certat pe motiv că doi dintre ei, cetăţeni de etnie romă, ascultau manele. Astfel, la nivelul instituţiei a fost deschis un dosar penal în care se fac acum cercetări pentru fapte de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei le „recomandă persoanelor implicate în incidentul violent să se prezinte la sediul Brigăzii pentru transport public de suprafaţă pentu lămurirea situaţiei”.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.