VIDEO: Dovada că termenul „megacar” nu e deplasat în cazul lui Koenigsegg One:1

Cu 1.360 CP poţi să faci multe pe un circuit, mai ales dacă şasiul e gândit să ţină roţile lipite de asfalt.

VIDEO: Dovada că termenul „megacar” nu e deplasat în cazul lui Koenigsegg One:1 VIDEO: Dovada că termenul „megacar” nu e deplasat în cazul lui Koenigsegg One:1

Se ia un Koenigsegg One:1, primul megacar al producătorului exclusivist suedez, şi se trimite pe circuitul Spa-Francorchamps cu Adrian Sutil la volan. Rezultatul: foarte multe supermaşini cu pretenţii au fost umilite. Şi, dacă ne întrebi pe noi, credem că pilotul de Formula 1 nu a mers chiar la limită cu uimitorul One:1, aşa că o cursă pe bune ar trebui să fie pur şi simplu fabuloasă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.