VIDEO: Drifturi cu maşinuţele teleghidate

Japonezii au inventat arta driftului şi tot ei sunt cei care o perfecţionează permanent. De data aceasta ne învaţă cum să “alunecăm” cu maşinuţele teleghidate.

Drifturile sunt la fel de specifice Japoniei, ca şi sushi-ul, artele marţiale sau gheişele. Şi, la fel ca toate celelelate invenţii japoneze, nu accepta perfecţionări decât din partea deţinătorilor reţetei iniţiale.

Să urmărim câţiva japonezi care au dus arta driftului la un nivel greu de bănuit. Cu un traseu făcut într-o parcare şi câteva maşinuţe teleghidate, pregătite special, distracţia este asigurată. Singura problemă este ca bateriile să fie încărcate la timp.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.