VIDEO: Drifturi cu noul Porsche 911 Carrera S, pe Silverstone

Cea mai nouă generaţie a coupe-ului german arată cât de bine se pricepe la derapaje controlate, pe parcursul unui filmuleţ a cărui acţiune se desfăşoară pe circuitul de la Silverstone.

Există multe feluri în care te poţi bucura de toţi cei 400 CP ai unui Porsche 911 Carrera S. Iată aici unul dintre cele mai pline de satisfacţii.

Curbele circuitului Silverstone, croşetate de cel mai nou şi mai galben Carrera S din istorie, par ingredientele ideal pentru a înţelege adevăratul potenţial al ingineriei germane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.