VIDEO: Drifturi la înălţime cu noul BMW Seria 1 M Coupe

Constructorul bavarez îşi promovează noul BMW Seria 1 M Coupe printr-un clip video în care acesta face drifturi pe una dintre cele mai înalte clădiri din lume.

Noul BMW Seria 1 M Coupe îşi demonstrează calităţile sportive prin executarea unor drifturi pe cea mai înaltă clădire din California - U.S. Bank Tower. Aceasta nu numai că se situează pe locul 10 în topul celor mai înalţi zgârie nori din S.U.A. dar este singurul din lume care deţine un heliport la o altitudine de peste 300 metri.

Dacă este pe bune sau nu, rămâne să descoperiţi voi urmărind clipul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.