VIDEO: Drifturi pe pârtie cu un supercar

Pasionaţii de schi din lumea întreagă îl cunosc pe suedezul Jon Olsson pentru cele nouă medalii obţinute de-a lungul anilor la jocurile X Games. În acelaşi timp, noi, cei cu maşinile, îl ştim pentru preferinţele sale neobişnuite.

VIDEO: Drifturi pe pârtie cu un supercar VIDEO: Drifturi pe pârtie cu un supercar

Jon Olsson e un schior care a obţinut nu mai puţin de nouă medalii la jocurile de iarnă X Games de-a lungul anilor. Totodată, e un om care vrea să iasă în evidenţă cu maşinile pe care le conduce, fiindcă altfel nu şi-ar fi comandat un Audi R8 cu portbagaj pe acoperiş sau chiar un Lamborghini Murcielago cu portbagaj pe acoperiş.

Acum, în încercarea de a-şi promova echipa de curse Gumball Rally, suedezul a făcut o mică plimbare pe o pârtie de schi. Dar nu cu telescaunul sau cu teleschiul, ci cu o maşină de curse făcută la comandă. Mai exact, un Rebellion R2K cu motor V10 de Lamborghini şi tracţiune pe puntea din spate.

Se adaugă un elicopter cu un cameraman şi câteva camere de acţiune GoPro, iar rezultatul este… păi, poţi să vezi şi tu în videoclipul de mai jos.

Îţi reamintim că şi ProMotor a făcut ceva asemănător cu un BMW Seria 1 xDrive.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.