VIDEO: Drifturi şi urmăriri la scară… mini

Unul dintre cele mai interesante sporturi cu motor ale momentului este driftingul. Sau, altfel spus, derapajele controlate. Doar că intrarea într-o astfel de competiţie nu e chiar ieftină, fiindcă modificările aduse maşinilor se ridică de multe ori la peste 100.000 de euro. Alternativa: micşorează maşinile.

VIDEO: Drifturi şi urmăriri la scară… mini VIDEO: Drifturi şi urmăriri la scară… mini

Japonezii sunt „vinovaţi” pentru răspândirea în lumea întreagă a sportului numit drifting. Adică derapajele controlate, care au nevoie de un şofer talentat la volan şi o rezervă nelimitată de anvelope.

Dar ce te faci atunci când contul tău bancar nu a văzut niciodată o sumă mai mare de 1.000 de dolari? Păi, de obicei te dai bătut şi îţi vezi de treaba ta. Sau, dacă faci parte din NitroRCX, îţi dedici viaţa maşinuţelor teleghidate. Mănânci cartofi prăjiţi în fiecare zi, doar ca să îţi poţi modifica maşinuţa din plastic în toate felurile imaginabile.

Bineînţeles, toată această pasiune duce la evenimente foarte interesante, precum cel desfăşurat în statul american California în urmă cu câteva săptămâni. Tot ce pot să spun e că s-a lăsat cu drifturi şi urmăriri spectaculoase, chiar dacă au fost la scară redusă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.