VIDEO DUEL: Nissan GT-R vs. Jet Fighter - cine câştigă... la sol?

Când vrei să faci o ”liniuţă” între două vehicule, dintre care unul e de vreo 40 de puternic decât celălalt, rezultatul ar trebui să fie clar. Sau... poate nu? Urmăriţi un video care vă va ţine în suspans.

Nissan GT-R este o maşină supersport japoneză care beneficiază de un pachet tehnic de excepţie: motorul V6 bi-turbo dezvoltă 550 CP, care sunt transmişi tuturor celor patru roţi printr-o cutie secvenţială cu 6 trepte şi dublu-ambreiaj, totul fiind gestionat electronic de un soft elaborat.

Prin urmare, performanţe ca 0-100 km/h în doar 2,7 secunde sau o viteză maximă de 315 km/h par perfect realizabile. Dar toate aceste valori devin parcă insignifiante dacă facem o comparaţie între ”David” (adică GT-R) şi ”Goliat” - Oris Swiss Hunter Jet, un jet-fighter de 22.000 de CP şi care depăşeşte 1.000 km/h!

Urmăriţi acest video pentru a vedea dacă Nissan GT-R se poate măsura (la sol, evident...) cu un avion de vânătoare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.