VIDEO: El este cel mai prost şofer din Olanda!

Şi asta ne-o demonstrează un reality show în care participanţii sunt supuşi unor probe speciale ce au loc pe un poligon unde nimeni nu se aştepta ca ceva rău să se întâmple. Dar mai sunt şi excepţii...

Emisiunea denumită "Cine este cel mai prost şofer din Olanda?" se pare că şi-a găsit câştigătorul în timpul probei cu jaloane, când un concurent a reuşit să lovească parapetul, prezentatorul show-ului TV, cameramanul şi o altă maşină, după ce a încurcat pedala de frână cu acceleraţia.

Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit, valabil şi pentru cele două persoane care, în timpul accidentului, se aflau în maşina condusă de concurentul neatent. Urmăreşte clipul video şi vezi cum a reuşit Pim să câştige titlul de cel mai prost şofer olandez!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.