VIDEO Evoluţia fantastică a volanelor din F1, din 1957 până azi.

cei mai curajoşi oameni pe Pământ le ţin în mână câte 70 de tururi

VIDEO Evoluţia fantastică a volanelor din F1, din 1957 până azi. VIDEO Evoluţia fantastică a volanelor din F1, din 1957 până azi.
Donut Media, un canal Youtube pe care vi-l recomandăm a făcut un montaj cu evoluţia volanelor pe care cei mai curajoşi oameni pe Pământ le ţin în mână câte 70 de tururi. De ele depinde viaţa lor şi spectacolul nostru. Printre ele este, bineînţeles şi volanul lui Hamilton - generaţia 2014 - cu care azi va încerca să ia viraje într-o nouă victorie în GP-ul Emiratelor. Vedem însă şi volanele pe care le-au avut în anii 80 şi 90 Senna şi Schumacher. 
 
EVOLUŢIA VOLANELOR F1
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.