VIDEO: Există ceva mai dureros decât să n-ai bani de un Aventador

Toată lumea îşi doreşte un supercar. Şi, pentru că viaţa nu e atât de simplă pe cât ne-am dori, nu toată lumea îşi permite un supercar. Însă mai dureros decât să nu poţi să-ţi cumperi un supercar e imposibilitatea de a... încăpea în unul.

VIDEO: Există ceva mai dureros decât să n-ai bani de un Aventador VIDEO: Există ceva mai dureros decât să n-ai bani de un Aventador

Dacă nu eşti fan NBA, probabil că nu ai auzit de baschetbalistul Carlos Austin Boozer Jr. Înainte de a-l vedea chinuindu-se să intre într-un Aventador, trebuie să ştii că Boozer Jr. are 2,06 metri înălţime. Şi că, de regulă, conduce un Jeep Wrangler Unlimited. Modificat pentru gabaritul său. 

Tipul care l-a ajutat să-şi modifice Jeep-ul, Alex Varga (proprietarul Auto Firm), l-a surprins pe Boozer Jr. făcând... uhm... teste cu un Lamborghini Aventador, după care baschetbalistul este topit. Carlos încearcă să-l convingă pe Varga să-i modifice supercarul în aşa fel încât să poată deţină unul pe care să-l şi folosească. 

Ce maşină i-ai recomanda, totuşi, baschetbalistului? :)

Sursa: Instagram

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.