VIDEO explicativ: ce se întâmplă dacă airbagul se declanşează prea târziu

Te-ai întrebat vreodată cât de importantă e declanşarea perfectă a airbagului în cazului unui impact? Indiferent de răspuns, videoclipul de mai jos îţi explică foarte scurt şi concis ce se poate întâmpla cu capul tău dacă airbagul e leneş.

VIDEO explicativ: ce se întâmplă dacă airbagul se declanşează prea târziu VIDEO explicativ: ce se întâmplă dacă airbagul se declanşează prea târziu

Airbagurile sunt esenţiale în maşinile moderne, motiv pentru care mai găseşti modele noi pe piaţa europeană fără această dotare în standard. Dar nu e suficient doar să ai airbaguri, ci să şi funcţioneze corect. Din acest motiv, Honda a făcut un foarte scurt videoclip care ne arată ce se poate întâmpla dacă airbagul nu se declanşează la timp în cazul unui accident.

Sigur, aici este vorba despre folosirea pieselor de schimb originale, ceea ce e ideal, însă e bine de ştiut că airbagurile pot fi verificate (şi chiar e recomandat) în orice service autorizat, prin conectarea la „creierul” electronic al maşinii. Nu e nevoie de demontare, fiindcă se face o simplă diagnoză electronică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.