VIDEO: Farsă sau realitate? Ce păţeşti când parchezi ilegal pe locul rezervat persoanelor cu handicap

În Brazilia, un băiat a parcat ilegal pe un loc rezervat persoanelor cu handicap, iar urmarea a fost cât se poate de interesantă. Problema este că ne miroase un pic a farsă...

VIDEO: Farsă sau realitate? Ce păţeşti când parchezi ilegal pe locul rezervat persoanelor cu handicap VIDEO: Farsă sau realitate? Ce păţeşti când parchezi ilegal pe locul rezervat persoanelor cu handicap

Dacă ai avea dreptul legal să parchezi pe locurile rezervate persoanelor cu handicap, ţi-ar plăcea să vezi că cineva perfect sănătos ţi-a luat locul? Cu siguranţă, nu.

În videoclipul de mai jos, filmat în Brazilia, s-a întâmplat fix asta, doar că şoferul care a parcat ilegal a primit o lecţie pe măsură: maşina lui a fost acoperită în totalitate cu bileţele de hârtie.

Filmarea a adunat aproape două milioane de vizualizări pe YouTube în doar două zile, însă avem o problemă - nu credem că e adevărată. Voi ce ziceţi?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.