VIDEO: Femeie + Smart ForTwo + parcare =...

De câte manevre credeţi că este nevoie pentru ca o femeie să reuşească să parcheze un Smart ForTwo? Dacă v-aţi gândit la un număr finit, aţi greşit!

La ce vă gandiţi când spuneţi Smart ForTwo? În principiu la o maşină mică de oraş, uşor de parcat şi numai bună pentru o femeie, cel puţin în teorie. Maşina are următoarele dimensiuni: 2.695 x 1.559 x 1.542 mm, deci chiar ar trebui să fie uşor de parcat.

Însă doamna din Rusia doreşte să dezmintă această teorie şi ne arată că în practică nu este întotdeauna ca şi în teorie. Priviţi cum reuşeşte să parcheze această doamna din filmuleţ! Sau, mai degrabă, cum nu reuşeşte...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.