VIDEO: Ferrari 430 vs Lamborghini Gallardo

Două vise intangibile pentru mulţi dintre pământeni, două maşini coborâte din Olimpul automobilistic, asta înseamnă Ferrari 430 şi Lamborghini Gallardo. Există, însă, muritori ce se desfată zilnic cu "nectarul" zeilor, ba chiar îşi măsoară puterile celor doi bolizi pe şoselele pustii.

Soare, drumuri drepte infinite, doi bolizi cu sute de cai şi preţuri exorbitante reprezintă ziua perfectă pentru orice automobilist. În clipul următor observăm o parte de Nirvana cu zeii Ferrari şi Lamborghini în rolurile principale.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.