VIDEO: Ferrari Aliante, conceptul unui roadster futurist

Una dintre vedetele concursului de design organizat de Ferrari anul trecut este acest concept radical, ce întruchipează un roadster supersport. Va ajunge vreodată în producţia de serie?

Ferrari World Design Contest este una dintre competiţiile cele mai prestigioase pentru cei care râvnesc la statutul de designer al casei din Maranello. Studenţii universităţilor de artă din Italia şi chiar din alte ţări se întrec în a desena reaţii cât mai extravagante, care să pună în valoare moştenirea Ferrari, dar totodată să anunţe un viitor tentant pentru fanii liniilor mărcii.

Unul dintre conceptele care au făcut furori la concursul de design organizat de italieni este Ferrari Aliante Concept, o maşină ale cărei surse de inspiraţie pot fi găsite atât în maşinile de Formula 1, aliniate la start de Scuderie, cât şi în modele de serie precum 458 Italia. Cu siguranţă, modelul desenat de un student nu va ajunge pe piaţă sub nicio formă, dar maşinile de stradă ale celor de la Ferrari nu dezamăgesc cu nimic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.