VIDEO: Ferrari F12berlinetta, dezlănţuit pe circuit

Cel mai rapid Ferrari din istorie este prezentat oficial într-un filmuleţ realizat în mediul său natural: circuitul. Urmăreşte aici imaginile.

Una dintre cele mai aşteptate premiere de la Salonul Auto Geneva a fost, fără îndoială, Ferrari F12berlinetta. Cel mai rapid Ferrari din istorie foloseşte un motor V12 de 6.262 cmc, capabil de nu mai puţin de 740 CP, obţinuţi la 8.500 rpm.

Astfel, performanţele succesorului lui 599 GTB Fiorano sunt cât se poate de impresionante: demarajul de la 0 la 100 km/h durează doar 3,1 secunde, iar viteza maximă se cifrează la 340 km/h. Iată noul supercar Italian dezlănţuit pe circuit, într-un filmuleţ oficial. Urmăreşte imaginile de mai jos, cu sonorul la un nivel cât mai mare. Vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.