VIDEO: Fete frumoase, Toyota IQ, lapte şi gogoşi

Scion, brandul sub care Toyota vinde maşini în America de Nord, ne prezită o reclamă inedită pentru IQ

Deşi la început pare mai degrabă o reclamă la dulciuri, în final aflăm că Scion a realizat acest spot pentru ce mai mică maşina de oraş produsă de Toyota, IQ. Reclama este produsă în patru variante pentru a mulţumi pe toată lumea.

Video-ul prezintă diferite grupuri de oameni care încearcă să bea lapte şi să mănânce gogoşi în maşină, în timp ce soferul face cerculeţe. Aflaţi mai jos ce se întâmplă când combini toate aceste lucruri. Desigur, o astfel de reclamă are cel mai bun efect la publicul american.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.