VIDEO: Fiat 500 Abarth format din trupuri de femei

Departamentul de marketing de la Fiat atrage atenţia cu una dintre reclamele sale, in care un Fiat 500 Abarth cabrio este creat din trupurile mai multor femei.

VIDEO: Fiat 500 Abarth format din trupuri de femei VIDEO: Fiat 500 Abarth format din trupuri de femei

Bineinţeles că această reclamă nu putea fi realizată fără ajutorul câtorva adepte ale contorsionismului şi al unui artist care, prin talentul său de a picta pe piele, a dus la naşterea unei adevărate opere de artă. Imaginea cu sportivul Fiat 500 Abarth cabrio  va debuta pe paginile revistei lunare ESPN The Magazine's Body Issue.

Pentru a demonstra că nu este doar o imagine modificată in photoshop, constructorul italian ne pune la dispoziţie şi un clip video din culise.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.