VIDEO: Fiat 500C Abarth e jucăria perfectă pentru nişte distracţie ca la carte

Citadina italiană Fiat 500 este văzută de mulţi ca fiind o maşinuţă drăguţă, simpatică, destinată mai ales femeilor. Însă nişte băieţi din Statele Unite ale Americii s-au folosit de trei exemplare Fiat 500C Abarth pentru a se distra pe cinste.

VIDEO: Fiat 500C Abarth e jucăria perfectă pentru nişte distracţie ca la carte VIDEO: Fiat 500C Abarth e jucăria perfectă pentru nişte distracţie ca la carte

Fără să mă ascund după deget, trebuie să spun că montajul video de mai jos e foarte mişto. Nişte americani s-au folosit de câteva modele Fiat 500C Abarth pentru a face tot felul de cascadorii şi şmecherii cu mingi de fotbal american şi mingi de baschet.

E greu de crezut că unele aruncări s-au întâmplat pe bune, însă nu prea avem ce să facem decât să îi credem pe cuvânt.

Aşadar, v-a plăcut sau nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.