VIDEO Fiat atacă un nou segment, condus de japonezi şi americani – FOTO

Autor: Marius Vișan 11 nov. 2015 Știri auto

Fiat a organizat, în cadrul Dubai Motor Show, premiera mondiala a modelului Fullback. Astfel, marca Fiat îşi intensifică jocul în segmentul pick-up, în contextul în care acum aproape o lună a mai lansat un model din aceeaşi categorie – Toro, informează worldcarfans.com

GALERIE FOTO Poliţia din Germania are maşini noi. Şi ce maşini…

Fullback va fi disponibil începând cu luna mai a anului viitor, în două variante de caroserie, atât cu cabină simplă, cât şi cu cabină dublă, acest model oferind o capacitate maximă de încărcare de aproximativ 1100 de kilograme. 

Noul Fiat Fullback va ajunge pe piaţa locală începând cu al doilea trimestru al anului 2016, prin reţeaua Auto Italia, iar în momentul lansării va fi disponibil în varianta Cabină Dublă 2.4 turbo diesel de 180 CP, cu transmisie automată în cinci trepte sau manuală în şase trepte şi tracţiune integrală.

GALERIE FOTO – Cel mai luxos ARO i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

 

VIDEO + GALERIE FOTO – Range Rover Evoque Convertible. Britanicii vor să reuşescă unde ceilalţi au eşuat

GALERIE FOTO Ce maşini poţi cumpăra în România cu mai puţin de 3000 de euro

Dimensiunile noului Fiat Fullback vor fi diferite în funcţie de caroserie. Pentru single cab lungimea fiind cuprinsă între 5,1 metri, iar pentru double cab de 5,2 metri. Indiferent de configuraţie, ampatamentul va măsura 3 metri.

În funcţie de piaţa pe care va fi comercializat noul Fullback motorizările vor fi diferite. Pentru ţările care preferă varianta pe benzină va exista o versiune de 2.4 litri, care dezvoltă 132 de cai putere. Pentru pieţele care preferă motoarele diesel, Fiat a pregătit un agregat de 2.5 litri, care dezvoltă 110, respectiv 178 de cai putere. De asemenea clienţii vor avea de ales între o transmisie manuală cu cinci trepte şi una automată, tot cu cinci trepte.

Nu putem să nu remarcăm însă asemănarea izbitoare cu Mitsubishi L200, iar acest lucru se observă atât la exterior cât şi la interior.

 

GALERIE FOTO. Maşinile familiei Ceauşescu: într-o ţară închisă, ei aveau mereu cale liberă

 

Noua maşină a Patriarhului Daniel – GALERIE FOTO

 

Accident cu o maşină fără RCA? Uite cum poţi primi despăgubiri

 

A fost lansat primul serviciu de car-sharing din România

 

Ce maşini îţi poţi cumpăra în România cu 4.000 de euro

 

Ion Ţiriac vrea să scape Bucureştiul de gropi

 

Cum vor fi despăgubiţi proprietarii maşinilor afectate de Dieselgate: Bani şi garanţie suplimentară

 

Supercamionul lui Ceauşescu

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide