VIDEO: Ford îţi arată cât de uşor poţi să faci burnout-uri cu noul Mustang

Noul Ford Mustang ne place foarte mult. Arată bine şi se laudă că e foarte rapid, chiar şi pe curbe, ceea ce e oarecum neobişnuit pentru o maşină venită de pe continentul unde un hamburger costă un dolar. Iar acum ne place şi mai mult, fiindcă Ford a anunţat că noul Mustang va putea fi dotat cu o funcţie care face din burnout o joacă de copii. Iată, aşadar, ce poate să facă Line Lock.

VIDEO: Ford îţi arată cât de uşor poţi să faci burnout-uri cu noul Mustang VIDEO: Ford îţi arată cât de uşor poţi să faci burnout-uri cu noul Mustang

Line Lock este numele sistemului electronic cu care va putea fi echipat noul Ford Mustang. Şi, ca să nu lungim prea mult vorba, această jucărie electronică nu face altceva decât să blocheze frânele de pe faţă, astfel încât roţile din spate să se poată învârti în voie şi, spun cei de la Ford, să încălzească anvelopele înainte de o liniuţă.

În videoclipul de mai jos se poate vedea cât de uşor e să faci un burnout cu noul Mustang, cu puţin ajutor din partea sistemului Line Lock. Totodată, e plăcut să ştii că un producător atât de mare se gândeşte şi la clienţii care îşi petrec weekendurile pe circuitele de drag racing.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.