VIDEO - FOTO. Cel mai bine vândut SUV din lume

A sosit verdictul: cel mai bine vândut SUV din lume este ...

VIDEO - FOTO. Cel mai bine vândut SUV din lume VIDEO - FOTO. Cel mai bine vândut SUV din lume

A sosit verdictul: Honda CR-V este cel mai bine vândut SUV din lume. Honda CR-V se află pe prima poziţie în topul celor mai populare SUV-uri din lume. Cifrele vorbesc de la sine. În primele 11 luni ale lui 2015, în România s-au livrat 270 de unităţi CR-V, dintre care 192 de unităţi au fost echipate cu noul motor 1.6 i-DTEC, informează incomemagazine.ro. CR-V reuşeşte să atragă constant un număr record de clienţi la nivel mondial, pentru 2015 fiind livrate un total de 511.519 unităţi.

Echipa ProMotor a avut ocazia să testeze SUV-ul japonez Honda CR-V cu noua transmisie automată cu nouă trepte şi noul motor diesel de 1,6 litri cu 160 CP. Faceliftul aplicat la începutul lui 2015 a venit cu înlocuirea vechiuli propulsor diesel de 2,2 litri cu o unitate de 1,6 litri cu 160 CP şi vechea transmisie automată cu cinci trepte cu o cutie modernă cu nouă trepte. 

Citeşte şi GALERIE FOTO. Primul van Dacia nu a fost Lodgy. Vă prezentăm Nova MPV

Citeşte şi VIDEO. Şi-a luat un M3 de 50.000 de lire, dar nu ştia cine a condus-o înaintea lui

Citeşte şi Cât de costă să devii un pericol public în România

Citeşte şi GALERIE FOTO. Dacia MaxiBreak - maşina autohtonă transformată în ambulanţă

Mai multe imagini cu Honda CR-V găseşti în galeria foto

Printre competitorii SUV-ului nipon Honda CR-V echipat cu acest propulsor se numără Kia Sportage 1.7 CRDi şi Nissan Qashqai 1.6 dCi (noul Nissan Qashqai nu se află în oferta importatorului la momentul scrierii acestui text). Ceilalţi concurenţi care intră de obicei în acelaşi ring cu CR-V-ul, precum Ford Kuga, Volkswagen Tiguan şi Toyota RAV4, nu pot fi echipate momentan cu motoare diesel atât de mici.

Mai jos aveţi o prezantare video a celui mai vândut SUV din lume.

Citeşte şi FOTO Carburantul de 84,9 lei litru din România

Citeşte şi Numerele auto între YAD şi SEX. JOS e interzis, SUS e permis, COW n-ai voie, BOU ajunge pentru toţi

Citeşte şi GALERIE FOTO Dacia 1310 TS - Cea mai luxoasă maşină produsă în Epoca de Aur

Citeşte şi Uite folia, nu e folia! Ce s-a întâmplat cu maşina de poliţie cu folie închisă la culoare pe geamuri

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.