VIDEO-FOTO. Renault pregăteşte Alpine Vision. Se naşte o nouă legendă

Prin modelul Alpine Vision Renault Group pregăteşte o lansarea interesantă pe piaţa maşinilor ...

VIDEO-FOTO. Renault pregăteşte Alpine Vision. Se naşte o nouă legendă VIDEO-FOTO. Renault pregăteşte Alpine Vision. Se naşte o nouă legendă


Prin modelul Alpine Vision Renault Group pregăteşte o lansare interesantă pe piaţa maşinilor sport premium. Prototipului Alpine Vision combină un design senzual cu o agilitate remarcabilă, care ne duc cu gândul la clasicul Alpine A110 Berlinette, iubit şi admirat în întreaga lume. Alpine Vision este propulsat de un nou motor turbo cu 4 cilindri, construit de către experţi Renault Sport, iar greutatea sa redusă va permite maşinii să ajungă de la 0 la 100 km/oră în mai puţin de 4,5 secunde.

Click aici pentru Galeria Foto

Proiectul Alpine va fi gestionat de o mică echipă de experţi din cadrul Groupe Renault, cu o misiune unică - să depăşească aşteptările exigente ale clienţilor segmentului premium sport. Michael van der Sande va conduce proiectul Alpine din funcţia de director general, iar Antony Villain va fi directorul de design. Alpine va utiliza resursele extinse ale Groupe Renault si Renault Sport. 

”Toţi cei care lucrăm la Alpine suntem mândri că ne-a fost încredinţată sarcina de a aduce înapoi spiritul Alpine pentru toţi iubitorii de automobile sport din întreaga lume", a declarat Michael van der Sande. "Treaba noastră este să reinterpretăm celebra Alpine şi s-o reproiectăm la o înaltă performanţă, atât ca agilitate, cât şi din punct de vedere al design-ului. Alpine Vision poate fi recunoscut imediat ca un Alpine, însă unul mai modern. Aşteptăm cu nerăbdare să dezvăluim modelul de productie la sfârşitul acestui an."

În următoarele 12 luni, echipa Alpine se va concentra pe construirea unei maşini remarcabile, ce ţine pasul cu rivalii categoriei sale în termeni de design, greutate, uşurinţa cu care se conduce, agilitate şi atenţie la detalii. 

Fabricat in Dieppe, Franţa, noul Alpine va intra la vânzare în 2017, iniţial în Europa, urmată apoi de alte pieţe din întreaga lume.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.