VIDEO-FOTO. Super maşinile Poliţiei din Dubai

Dubaiul este renumit pentru extravaganţa ...

VIDEO-FOTO. Super maşinile Poliţiei din Dubai VIDEO-FOTO. Super maşinile Poliţiei din Dubai

 

 

Dubaiul este renumit pentru extravaganţa sa. Maşinile de poliţie care patrulează pe străzi nu fac notă discordantă. Lamborghini, Bugatti Veyron, Mercedes G63 AMG, McLaren MP4-12C Ferrari, Aston Martin, şi multe astfel de maşini de lux, ce valozează milioane de dolari, sunt folosite zi de zi pe şoselele din Dubai.

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Citeşte şi FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro

Citeşte şi VIDEO - Scene uimitoare suprinse de DIICOT. Cum erau jefuite camioanele şi maşinile în trafic

Poliţiştii din Dubai au fost nevoiţi să apeleze la această soluţie după ”explozia” numărului de bolizi din oraş. Era singura soluţie pentru ca poliţiştii să tină pasul cu şeicii vitezomani, dar este şi un motiv în plus pentru a atrage atenţie asupra paradisului din Emirate.

Mai jos aveţi un documentar de 25 de minute în care sunt prezentate atât maşinile, cât şi modul cum este organizată Poliţia din Dubai.

Citeşte şi VIDEO - FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Citeşte şi VIDEO. Asta e maşina de lux a ministrului Anca Dragu

Citeşte şi TÜV Report 2015 – cele mai fiabile maşini second hand din Germania

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară maşină din 2015

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.