VIDEO: fum şi flăcări cu Jaguar XJ220

Cu toate că niciun Jaguar XJ220 nu a fost rănit în timpul clipului, ceea ce fac băieţii aceştia aici se numeşte nebunie curată.

Băieţii care deţin contul de YouTube TaxTheRich100 continuă seria de clipuri dătătoare de dureri de inimă. În cel mai recent clip publicat, un Jaguar XJ220 este supus unui test fumigen, condimentat cu un pic de foc. Nu are rost să-ţi povestesc clipul, însă nu pot să mă abţin şi să nu te întreb cum ţi se par... activităţile TTR100. 

Ca un scurt reminder, băieţii au înfăptuit, printre altele, o luptă cu otgonul între două Ferrari F50, au surescitat un Enzo şi au supus un 288 GTO unui test similar cu o probă de raliu. 

Sunt maşini pentru  care oamenii plătesc bani grei să le cumpere, apoi plătesc bani la fel de grei să le păstreze intacte în garaj. Aşadar, ce zici: sunt activităţi pe care frumuseţile pe roţi le merită sau sunt sacrilegii la adresa unor exemplare de legendă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.