VIDEO fun: Arnold Schwarzenegger zdrobeşte lucruri cu tancul!

Dacă ai 2 minute libere şi nu ştii ce să faci cu ele, avem noi ceva special pentru tine: un clip cu Arnold, zdrobind tot felul de chestii sub tancul său. Proprietate personală.

VIDEO fun: Arnold Schwarzenegger zdrobeşte lucruri cu tancul! VIDEO fun: Arnold Schwarzenegger zdrobeşte lucruri cu tancul!

Arnold Schwarzenegger are un tanc. E al lui. Acum, sincer, ce-ai face tu cu un tanc, dacă ţi-ai permite unul? Lui Arnold îi place să zdrobească tot felul de chestii sub el, iar pasiunea asta nu o păstrează pentru el, ci o pune la bătaie într-un clip pentru o organizaţie caritabilă.

Pentru că ce poate fi mai mişto decât să zdrobeşti lucruri sub tancul tău, pentru o organizaţie caritabilă?

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.