VIDEO - Futuristic C-1, maşina pe două roţi care atinge 160 de km/oră şi nu-şi pierde niciodată echilibrul - GALERIE FOTO

Dacă ar fi să combinăm o motocicletă cu un autoturism rezultatul ar fi Futuristic C-1 ...

VIDEO - Futuristic C-1, maşina pe două roţi care atinge 160 de km/oră şi nu-şi pierde niciodată echilibrul - GALERIE FOTO VIDEO - Futuristic C-1, maşina pe două roţi care atinge 160 de km/oră şi nu-şi pierde niciodată echilibrul - GALERIE FOTO

 


Dacă ar fi să combinăm o motocicletă cu un autoturism rezultatul ar fi Futuristic C-1. Aceasta este o maşină pe două roţi ce poate ajunge la un maximum de 160 de km/oră, şi care beneficiază de o tehnologie care îi permite să nu se răstoarne, chiar dacă aceasta este lovită destul de serios de o maşină. 

Lit Motors a prezentat vehiculul futurist în cadrul unui concurs de invenţii. C-1 reuşeşte să-şi păstreze echilibrul pe două roţi prin utilizarea a două giroscoape, sistem care îi permite şoferului să conducă prin traficul oraşului în condiţii maxime de siguranţă.

Acest model este complet electric şi poate atinge o viteză maximă de 160 de km/oră, ajungând de la 0 la 100 de km/oră în doar şase secunde, iar cu o singură încărcare a bateriei se poate circula până la 320 de km. 

Creatorii lui C-1 speră ca în doi ani această maşină pe două roţi să ajungă pe piaţă, preţul ei fiind undeva în jurul sumei de 24.000 de dolari, informează Dailymail.co.uk. 

GALERIE FOTO


 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.