Hot  VIDEO-GHID: Cum să faci sex în maşină

Americanii au ghiduri pentru orice - chiar şi pentru cum să faci sex în maşină. Nu este de mirare, din moment ce trei sferturi dintre adulţii de peste ocean au făcut sex în maşină. Oare la români care este procentajul?

VIDEO-GHID: Cum să faci sex în maşină VIDEO-GHID: Cum să faci sex în maşină

Nu am pus bulina roşie "interzis sub 18 ani", deoarece nu este vorba despre un video explicit - realizatorii scurtului filmuleţ nu îşi propun să îi înveţe pe useri cum se face sex, deoarece pornesc de la premisa că aceştia ştiu...

 

În schimb, ne dau câteva ponturi. Dacă acestea sunt sau nu de ajutor, rămâne să vedeţi singuri. Pardon, împreună cu perechea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.