VIDEO: Gumball 3000, raliul bogaţilor extravaganţi, a pornit din nou la drum. Destinaţia: Las Vegas!

Un nou an, o nouă ediţie a faimosului raliul Gumball 3000. În 2015, Gumball 3000 a adunat, la fel ca în anii precedenţi, sute de personaje extravagante şi, bineînţeles, maşinile lor decorate în fel şi chip. Avem mai jos câteva videoclipuri care îţi arată care e atmosfera.

VIDEO: Gumball 3000, raliul bogaţilor extravaganţi, a pornit din nou la drum. Destinaţia: Las Vegas! VIDEO: Gumball 3000, raliul bogaţilor extravaganţi, a pornit din nou la drum. Destinaţia: Las Vegas!

Ediţia din 2015 a raliului Gumball 3000 a avut ca punct de plecare oraşul Stockholm, în vreme ce linia de sosire îi aşteaptă pe participanţii bogaţi şi extravaganţi tocmai în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. De-a lungul traseului lung de câteva mii de kilometri, şoferii şi pasagerii lor vor participa la o sumedenie de petreceri şi vor vizita mai multe locuri interesante, printre care şi sediul Koenigsegg.

Mai jos poţi să vezi două videoclipuri cu sutele de maşini care participă în 2015 la Gumball 3000. Filmările au fost făcute de binecunoscutul Shmee150, care ia parte anul acesta cu maşina proprie la toată distracţia.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.