VIDEO: Hollywood şi Mercedes-Benz SL - prieteni de 60 de ani

Cel mai longeviv supercar german a fost, pentru mai bine de o jumătate de secol, o mare vedetă în Cetatea Filmului. Vezi aici cele mai importante momente.

Mercedes-Benz SL nu este doar una dintre cele mai appreciate maşini decapotabile din lume, ci şi un icon al prestigiului, printre vedetele de la Hollywood. Pe parcursul impresionantei sale cariere de 60 de ani, SL a avut intrare liberă la cele mai importante evenimente de peste Ocean.

De la cluburile selecte, până la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, Mercedes-Benz SL pare să fi fost, alături de vestimentaţia potrivită, parte din ţinuta obligatorie. Urmăreşte mai jos cele mai importante momente din cariera legendarului cabriolet.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.