VIDEO: hot rods pe plajă. Vă mai amintiţi cum arată soarele?

Ce poate fi mai distractiv decât să faci liniuţe pe plajă? Simplu: să faci liniuţe cu hot rods, cu maşini clasice şi cu motociclete de colecţie. Iar dacă vă era dor de soare...

VIDEO: hot rods pe plajă. Vă mai amintiţi cum arată soarele? VIDEO: hot rods pe plajă. Vă mai amintiţi cum arată soarele?

Dacă vă era dor de soare, iată un videoclip care e plin de lumina soarelui şi de voie bună. The Race of Gentlemen 2014, pe plaja din Wildwood, New Jersey, e un motiv tocmai potrivit pentru a te relaxa câteva minute privind ce fac cluburile auto din afara ţării. În cazul de faţă, vorbim de hot rods şi motociclete fabricate în majoritate înaintea celui de-al Doilea Război Mondial. 

Şi dacă liniuţele au avut loc în bunul stil clasic, s-a renunţat la tot comercialismul care sufocă motorsportul de astăzi, proprietarii alergând sfertul de milă pe plajă fără a face reclamă altor lucruri decât afacerilor proprii. În plus, nici fata cu steagul nu era vreun fotomodel, dar a compensat prin voia bună şi dezinvoltură. Relaxează-te şi priveşte o bucăţică de istorie.

The Race of Gentlemen 2014 from Adam Reynolds on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.