VIDEO: ia uite ce ştie să facă Van Damme de Rusia - comic sau penibil?

Cascadoria ”Epic Split” realizată de Volvo Trucks şi Van Damme a făcut înconjurul lumii, iar imitatorii nu au întârziat să apară. Acum vi-l prezentăm pe Van Damme de Rusia, pe numele său (pe cine interesează?...) Evgeny Yakush.

Cei atenţi la detalii probabil ne vor sări în cap că acest Van Damme de Rusia e, de fapt, din Belarus... Dar, sincer, acest lucru e total neimportant, deoarece urmează o porţie zdravănă de râs în acest video care-şi doreşte să parodieze cascadoria făcută de Van Damme cu Volvo Trucks:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.