VIDEO: Iată la ce să te aştepţi de la noul film Need For Speed

Ţi-am pregătit un videoclip care îţi arată cum s-a realizat una dintre cele mai spectaculoase cascadorii din noul film Need For Speed. Cât au durat pregătirile, ce maşini au fost folosite şi, bineînţeles, cum arată rezultatul final.

VIDEO: Iată la ce să te aştepţi de la noul film Need For Speed VIDEO: Iată la ce să te aştepţi de la noul film Need For Speed

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se realizează cascadoriile cu maşini din filme, atunci videoclipul de mai jos ar trebui să fie răspunsul perfect la întrebarea ta. Poţi să îl vezi pe Lance Gilbert, coordonatorul de cascadorii pentru filmul Need For Speed, cum lucrează la una dintre cele mai importante momente ale filmului inspirat din seria de jocuri cu acelaşi nume.

În cazul în care ai uitat despre ce va fi vorba în pelicula NFS, avem şi un trailer pentru tine. Şi da, majoritatea maşinilor scumpe sunt, de fapt, replici.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.