VIDEO Imagini needitate, filmate în timpul uraganului de la Timişoara

Imagini needitate

VIDEO Imagini needitate, filmate în timpul uraganului de la Timişoara VIDEO Imagini needitate, filmate în timpul uraganului de la Timişoara

Patru persoane au fost ucise de furtună, două în Timişoara şi două în Buziaş. Una dintre victime, o femeie, a fost lovită de crengile unui copac la Zoo din Timişoara, iar un bărbat a murit după ce un panou publicitar căzut peste maşina în care se afla, transmite corespondentul MEDIAFAX. Încă două persoane au murit, în Buziaş, judeţul Timiş, în urma furtunii violente, bilanţul victimelor ridicându-se la patru morţi şi 12 răniţi, potrivit ISU Timiş. Reprezentanţii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă au fost convocaţi, duminică, la sediul Prefecturii Timiş, în urma furtunii puternice din cauza căreia doi oameni au murit la Timişoara, iar cel puţin cinci persoane au fost rănite.

Sursă Mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.