VIDEO | Imagini spectaculoase cu o şoferiţă care spulberă o staţie de alimentare de pe A1

În cursul zilei de ieri, 22 mai, o şoferiţă...

VIDEO | Imagini spectaculoase cu o şoferiţă care spulberă o staţie de alimentare de pe A1 VIDEO | Imagini spectaculoase cu o şoferiţă care spulberă o staţie de alimentare de pe A1

 


În cursul zilei de ieri, 22 mai, o şoferiţă a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-o benzinărie, unde a spulberat o staţie de alimentare, scrie Adevărul

Incidentul s-a întâmplat la kilometrul 43 al Autostrăzii Bucureşti - Piteşti (A1), iar imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în benzinărie.  

Deocamdată nu se cunosc cauzele pentru care şoferiţa a pierdut controlul volanului, dar aceasta va trebui să suporte daunele provocate de accident. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.