Video: Împuşcături şi burnout-uri printre maşini, în Cecenia

Dacă filmuleţele din Rusia ne stârnesc zâmbete, cele din Cecenia ne fac sa simţim fiori în ceafă. Iată ce înseamnă să fii cu adevărat iresponsabil.

Nu vezi în fiecare zi aşa ceva. De fapt, preferabil ar fi să nu vezi niciodată aşa ceva. Un şofer din Cecenia îşi forjează BMW-ul M5 printre alte maşini, făcând burnout-uri şi drift-uri la limită.

Când gradul de risc părea să nu poată fi mai mare, iată ca că reperăm şi sursa împuşcăturilor care întregesc "coloana sonoră". Pasagerul din dreapta, ieşit pe trapă, foloseşte o armă pentru a atrage atenţia.
Din fericire, nimeni nu moare până la finalul filmuleţului, dar nu vedem nici vreo intervenţie din partea poliţiei care ar trebui să-Ii apere pe toţi ceilaţi şoferi ce nu consideră pistolul la fel de util precum trusa de prim ajutor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.