VIDEO: În Rusia, pietonii au super-puteri

Dacă tot am pornit ziua cu accidente din care pietonii scapă nevătămaţi, vă prezentăm un material al cărui protagonist poate candida cu succes la titlurile de "omul de oţel" sau "super-omul".

VIDEO: În Rusia, pietonii au super-puteri VIDEO: În Rusia, pietonii au super-puteri

Întrebare: cu ce opreşti o maşină care goneşte pe stradă condusă de un şofer care ignoră semnalele poliţistului şi îşi continuă drumul în viteză prin oraş? Răspuns: cu un pieton. Mai degrabă un super-pieton, având în vedere "rezistenţa" de care dă dovadă protagonistul incidentului de mai jos.

Tot ce vă vom dezvălui este că pietonul se angajase în traversarea regulamentară a străzii printr-o zonă în care trecerea de pietoni este semnalizată cu ajutorul indicatoarelor, când este luat pe capotă de şoferul certat cu legea. Finalul incidentului îl puteţi afla accesând videoclipul de mai jos. Reacţii?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.