VIDEO: În Rusia se adoarme la…ghidon

Autor: ProMotor 04 sept. 2012 Știri auto
VIDEO: În Rusia se adoarme la…ghidon

Să fie oboseala? Să fie starea de ebrietate? Sau consumul de stupefiante? Probabil că nu vom avea un răspuns clar la aceste întrebări, însă protagonista din imagine a avut cel mai mare noroc din lume în momentul în care din cauze necunoscute, a adormit în timp ce îşi conducea scuterul pe o şosea aglomerată.

Aflată iniţial pe partea dreaptă a carosabilului, scuterista începe la un moment dat să se îndrepte lin spre mijlocul şoselei, pentru ca mai apoi să intre pe constrasens, călcând linia continuă. Acesta este momentul în care şoferul tirului care vine din direcţia opusă reuşeşte o manevră salvatoare şi evită o coliziune frontală fatală pentru femeie. În schimb, aceasta se loveşte cu capul de cala tirului, fiind aruncată înapoi pe banda sa. Ca prin minune, femeia a scăpat cu viaţă din acest incident, însă finalul putea fi cu uşurinţă unul tragic.

LUAŢI AMINTE LA PERICOLELE OBOSELII SAU ALE CONSUMULUI DE SUBSTANŢE INTERZISE DE LEGE ATUNCI CÂND VĂ AFLAŢI ÎN TRAFIC, VIZIONÂND VIDEOCLIPUL DE MAI JOS

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide