VIDEO Incident incredibil la Moto 2: un italian i-a tras frâna rivalului la peste 200km/h

Incident şocant în Moto2, în timpul Grand Prix-ului de la San Marino! Fomano Fenati, un italian de 22 de ani, a avut un moment de nebunie.

VIDEO Incident incredibil la Moto 2: un italian i-a tras frâna rivalului la peste 200km/h VIDEO Incident incredibil la Moto 2: un italian i-a tras frâna rivalului la peste 200km/h

Incident şocant în Moto2, în timpul Grand Prix-ului de la San Marino! Fomano Fenati, un italian de 22 de ani, a avut un moment de nebunie în care a încercat să apese frâna rivalului său, Stefano Manzi, într-un moment în care ambii prinseseră peste 200km/h. Din fericire, Manzi a păstrat controlul motocicletei, dar Fenati nu a fost iertat.

Incidentul cum nu s-a mai văzut în lumea sporturilor cu motor a avut loc în turul al şaptelea al Marelui Premiu de la Misano, San Marino, şi putea avea urmări grave dacă Stefano Manzi pierdea controlul motocicletei pe care o conduce. Imaginile incredibile fac, acum, înconjurul internetului, iar fanii cer excluderea pe viaţă a lui Romano Fenati.

Incidentul are lor la secunda 23.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.