VIDEO INCREDIBIL: poliţia arestează în stil K1 o femeie!

O femeie din oraşul american Sioux City a dat în judecată poliţia, pretinzând că a fost tratată violent, urmarea fiind un ochi învineţit şi mai multe vânătăi pe corp. Urmăriţi în continuare imaginile arestării sale şi decideţi dacă are sau nu dreptate: a fost sau nu un caz de brutalitate a poliţiei?

Oficialii poliţiei din Sioux City resping acuzaţiile femeii împotriva celor doi agenţi de poliţie care au arestat-o - acţiune surprinsă chiar de camera de filmat a maşinii de poliţie. Mai mult, poliţiştii afirmă că femeia a fost violentă, deşi imaginile camerei nu arată aşa ceva.

Conform poliţiştilor, aceştia au oprit o maşină în care călătoreau Dacosta Daniels, femeia arestată, împreună cu logodnicul ei, care era şofer. Poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce maşina, aşa încât au început procedurile de control a documentelor, moment în care ofiţerii declară că femeia a arătat o atitudine de frondă. Procedura de arestare a acesteia a demarat în momentul în care femeia a refuzat să închidă telefonul mobil.

Indiferent care sunt explicaţiile departamentului de poliţie, care a şi început o investigaţie internă, imaginile sunt destul de grăitoare şi aduc din nou în actualitate problemele ţinând de brutalitatea exagerată a forţelor de ordine în multe situaţii.

Voi ce părere aveţi despre acest caz?

SOCANT - o femeie este arestata intr-un mod foarte violent de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.