VIDEO INCREDIBIL: Sfidează gerul, în maşina cu sobă şi horn!

Un elveţian şi-a montat, la bordul maşinii sale Volvo, o sobă. Vezi cum arată maşina cu horn pe plafon, perfect legală pe drumurile publice.

Frigul ne-a afectat foarte grav în ultimele săptămâni, iar nămeţii au produs pagube greu de remediat. Soluţia pentru şoferii prinşi în trafic, însă, este una pe cât de simplă, pe atât de neobişnuită.

Un eleveţian cu mult timp liber şi tone de imaginaţie şi-a "tunat" maşina într-un mod în care nimeni nu s-ar astepta. Şoferul şi-a montat pe locul din dreapta al maşinii sale Volvo o sobă, al cărei horn iese prin plafon, pentru a elibera fumul.

Potrivit elveţianului, soba este foarte utilă pentru momentele în care este prea băut sau prea obosit pentru a mai ajunge acasă, astfel că nopţile devin mai plăcute, fără ca resursele maşinii să fie epuizate.

Şi mai uimitoare decât ideea unei sobe în maşină este deschiderea pe care au avut-o autorităţile elveţiene faţă de invenţie, aprobând circulaţia maşinii pe drumurile publice. Mai mult, şoferul se poate lăuda cu faptul că soba sa este trecută chiar şi în talonul maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.