VIDEO: Incursiune la bordul noului BMW Seria 3

Bavarezii ne invită să experimentăm nivelele de echipare ale noului lor model de clasă medie, prin intermediul unui filmuleţ interactiv.

Noul BMW Seria 3 este una dintre vedetele care vor dinamiza segmentul premium, începând de anul viitor. Chiar dacă designul exterior nu mai este un secret pentru nimeni, o incursiune la bordul maşinii se poate doevedi oricând interesantă.

BMW ne invită să descoperim cele trei nivele de echipare ale noului Seria 3, Prin intermediul filmuleţului interactiv de mai jos. Indiferent dacă vei prefera versiunea Sport, Modern sau Luxury, cu siguranţă vei petrece minute bune până să te hotărăşti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.