VIDEO: Infiniti M35h, cea mai rapidă maşină hibridă din lume

Cea mai nouă reclamă a japonezilor ne prezintă supremaţia modelului lor faţă pe Porsche Panamera S Hybrid, ceea ce îi conferă titlul de cel mai rapid hibrid din lume.

În mod normal, ne-am aştepta ca o maşină hibridă să fie promovată din perspectivă ecologistă, iar accentul să cadă asupra emisiilor poluante foarte scăzute sau a consumului mic. Nimic din toate acesta nu a intrat în brief-ul celei mai noi reclame pe care Infiniti a prezentat-o de curând şi a cărei vedetă este modelul M35h.

Japonezii se mândresc cu rapiditatea maşinii lor, pe care o supun unei confruntări de zile mari, cu Porsche Panamera S Hybrid. Cursa este câştigată detaşat de Infiniti, care trece linia de sosire cu o jumătate de maşină înaintea germanului, obţinând un timp de 13,4 secunde pe cei 400 m parcurşi.

Recordul a fost certificat de Guiness World Records, ceea ce îl îndreptăţeşte pe Infiniti M35h să merite titlul de cea mai rapidă maşină hibridă din lume. O privire aruncată peste datele oficiale confirmă superioritatea japonezei: demarajul 0-100 km/h durează 5,5 secunde în cazul ei, în timp ce Porsche-ul hibrid acoperă acelaşi interval în 6,0 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.