Video: Istoria modelelor Subaru

Evoluţia companiei japoneză, cu rădăcinile adânc înfipte în industria aeronautică, ne este prezentată într-un scurt filmuleţ. De la primul Subaru, 360, până la modele precum Outback sau Tribeca, cele mai importante modele sunt trecute în revistă.

Subaru, parte a grupului industrial Fuji Heavy Industries, este unul dintre puţinii producătorii ce se pot lăuda cu o tradiţie frumoasă, născută din industria aeronautică.

Japonezii ne prezintă pe scurt istora maşinilor porduse de ei, de la simpaticul model 360 din 1958, ce a marcat începuturile mărcii, până la inovatorul Outbacksau SUV-ul B9 Tribeca.

Nici specificul competiţional al legendarului Impreza nu este lăsat deoparte, iar Colin McRae, pilotul emblematic pentru istoria Subaru, are partea lui în acest filmuleţ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.