VIDEO: Ken Block joacă fotbal cu Neymar Jr. în Footkhana. UPDATE

Sufixul „khana” poate fi trecut cu uşurinţă de acum în dicţionarul urban ca ceva absolut spectaculos. Până acum auzisei, probabil, doar de Gymkhana şi de Snowkhana. Iată cum se prezintă... Footkhana.

VIDEO: Ken Block joacă fotbal cu Neymar Jr. în Footkhana. UPDATE VIDEO: Ken Block joacă fotbal cu Neymar Jr. în Footkhana. UPDATE

Dacă n-ai auzit până acum de Gymkhana, o să trecem peste întrebarea „de pe ce planetă vii?” şi o să-ţi punem la îndemână literele astea albastre care o să te ducă la cea mai recentă apariţie Gymkhana. E un fel de balet pe patru roţi, cu mult fum, cu mult drift, cu multe efecte speciale şi cu mult Ken Block.

Dar, ca pentru orice om dependent de extrem (cum Ken Block ne-a demonstrat de-a lungul ultimilor ani că este), a te da de-a latul, a sări şi a te învârti în rotocoale de fum cu maşina devine plictisitor la un moment dat - oare Block de pe ce planetă vine?! - aşa că trebuie să-ţi cauţi provocări noi... 

... cum ar fi şutatul la poartă. Cu maşina. În faţa lui Neymar Jr.! Nu că nu ar fi important Paştele, însă abia aşteptăm să treacă şi să ajungem pe 22 aprilie, când vom avea ocazia să vedem clipul complet de la Footkhana! Până atunci, aţâţă-te şi tu cu video-ul de mai jos.

 

UPDATE: iată şi videoclipul complet:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.